Napirend és jegyvásárlás

A 3 napos tanfolyam az alábbi két modulból fog állni:
 
1. Modul: 2020.08.28. (péntek )  09:00-17:00h-ig

Bevezetés a Taoista gyakorlatok alapjaiba

Itt megismerkedhetünk a Mantak Chia féle “Egyetemes Gyógyító TAO” rendszer alapjaival, a legfontosabb alapgyakorlatokkal, mint a Belső Mosoly, a Mikrokozmikus Pálya, vagy a 6 Gyógyító Hang meditáció,  egy olyan oktató segítségével, aki már több mint 30 éve gyakorolja őket napi szinten, és már több ezer embernek tanította meg őket pályafutása során.

A tanfolyam anyaga:

 
– Belső Mosoly meditáció – A Belső Mosoly meditáció a kezdő  és haladó gyakorlók számára egyaránt egy nagyon erőteljes gyakorlat.  Azt az egyszerű mosolygást használjuk, amit már a kisbabák is tudnak, és ezzel a mosolygással kapcsolódunk hozzá életfontosságú szerveinkhez , és lélegezzünk be magunkba az adott szervhez tartozó pozitív erényeket. A Belső Mosoly meditációs technikája megtanít téged arra,hogyan lépj kapcsolatba  a szerveiddel, hogyan becsüld meg és szeresd őket. Hiszen ezzel tudod átalakítani a benned lévő feszültséget és negatív érzelmeket kreativitássá és gyógyulássá.
 
– Mikrokozmikus Pálya  – Az Egytemes Gyógyító TAO  rendszer egyik kulcseleme, a Mikrokozmikus Pálya megnyitása. Amikor érzzük, ahogy az energia áramlik bennünk  a Mikrokozmikus Pályán, az kiegyenlíti testünkben a szerveink energiáit és egyensúlyba hozza az endokrin rendszerünk működését. A Mikrokozmikus Pálya segít kapcsolatba kerülni a természet és a világegyetem energiáival, ezért ez egy nagyon magas szintű spirituális gyakorlat, amelynek erős gyógyító hatása van.
 
– Hat Gyógyító Hang – Az Egyetemes Gyógyító TAO rendszer egyik legfontosabb gyakorlata. Testünk minden részében tárolunk negatív energiákat, különösen a főbb szerveinkben. Ha lecsendesítjük az elménket,és a szerveinkbe kezdünk lélegezni és mosolyogni, tudatába kerülünk az ott lévő negatív energiáknak,és elkezdhetjük átalakítani őket.
 
Ezen a tréningen férfiak és nők egyaránt résztvehetnek. Semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá.
 
 
2. Modul: 2020.08.29-30. (szombat-vasárnap) 09:00-17:00h-ig
 

” Belső szépségünk és kisugárzásunk fejlesztése  Taoista gyakorlatok nők számára 

 
Ezen a kizárólag hölgyeknek szóló tanfolyamon, az “Egyetemes Gyógyító TAO” rendszer meditációit és nők részére kifejlesztett gyakorlatait tanuljuk meg, amelyek javítják az általános közérzetet, növelik az energia szintet, és jó hatással vannak a szexuális életünkre.
 
Olvass tovább a tanfolyam anyagáról a blogunkban: A tanfolyam anyaga
 
Ezen a két napon csak hölgyek vehetnek részt!
 

A hölgyeknek lehetőségük van a “Teljes Csomag”-ot választani, azaz mindhárom napon, kedvezményesen részt venni,  így fogják tudni kiélvezni a tréning maximális előnyeit kihasználni.  

 A helyed véglegesítésének menete:
 
1. Válaszd ki, hogy a melyik Modulon szeretnél részt venni.
 
2. Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot, és a végén kattints a “Jelentkezés” gombra.
 
3. Ez után egy emailben fogod megkapni a válaszott fizetési módnak megfelelően a részletes információkat, amelyeket követve, 8 napon belül, a választott jegy árának legalább 50% -ának megfelelő foglaló bifizetésével tudod helyedet a tanfolyamon véglegesíteni!
 
 

I. MODUL

29 000 Ft 

( Kupon kóddal : 24 000 Ft) 

“Bevezetés a taoista gyakorlatok alapjaiba”

1. napos tanfolyam

2020.08.28. (péntek)

(Férfiaknak és nőknek)

II. MODUL

59 000 Ft 

( Kupon kóddal : 49 000 Ft ) 

“Belső szépségünk és kisugárzásunk fejlesztése”

2 napos tanfolyam

2020.08.29.-30. (szombat,vasárnap)

(Csak nőknek)

Teljes csomag

69 000 Ft 

( Kupon kóddal : 59 000 Ft ) 

3 napos teljes tanfolyam


2020.08.28-30.


(Csak nőknek)

Jelentkezés

Helyszín

Trinitum Rendezvényközpont

– Hattyú Ház 
1015 Budapest, Hattyú utca 14. 

Megközelítés: Budapest központjában, a Széll Kálmán tér közelében található

Tömegközlekedéssel : Az M2 metró Széll Kálmán téri megállójától, és a 4-6-os villamos Széna tér  megállójától pár perc sétára található.

Az eseményig hátralévő idő

  • 00Nap
  • 00Óra
  • 00Perc
  • 00Másodperc

GyIK

Az első napon férfiak és nők egyaránt, a második-harmadik napon csak nők vehetnek részt!

Igen, a teljes tanfolyam úgy van felépítve, hogy kezdők számára is érthető, követhető legyen. Semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá.

Az előadó angolul tartja az előadást, de magyar szinkrontolmács fogja őt fordítani, így nyelvtudás nem szükséges hozzá.

Nincs benne, viszont délben ebédszünetet tartunk, és a környéken, a Mammut bevásárló központban is tudsz ebédet vásárolni.

Ha bármilyen kérdésed van az eseménnyel kapcsolatban, írj nekünk