Categories
Egyéb kategória

Hogyan védd meg a családodat a koronavírustól?

A koronavírus első sorban a gyenge immunrendszerrel rendelkező embereket támadja meg. A cikkben leírtuk a legfontosabb tudnivalókat, amelyek segítségével megvédheted magadat a fertőzéssel szemben. 

A koronavírus elleni védekezés lépései: 

  • Ne félj! A félelem gyengíti az immunrendszeredet, minél jobban félsz valamitől, annál jobban erősíted azt. A félelemmel teli energia vonzza a még több félelemmel teli energiát. A félelmet a félelem táplálja. 
  • Ne terjessz rossz híreket. Minél több rossz hírt terjesztesz, annál több rossz hírt gerjesztesz vele a világban. Az energia mindig oda áramlik, amire fókuszálsz.
  • Naponta gyakorolj Csikungot az immunrendszer erősítésére. A tested egy bioenergia mező. Használd a taoista energetikai gyakorlatokat, hogy kialakíts velük egy kórokozók elleni védőpajzsot. Épts fel egy erőteljes energetikai védekező rendszert Mantak Chia mester Egyetemes Gyógyító TAO rendszerének gyakorlataival. Tanuld meg tőle a Tímusz ( csecsemőmirigy – * a fordító. ) aktiválását, ami segít megelőzni a vírusos fertőzéseket.

( A TAO rendszer következő Magyarországi tanfolyamairól itt olvashatsz : http://taocsikung.hu/alaptanfolyam/ )

  • A Tímusznak fontos szerepe van a T limfociták, vagy másnéven a T sejtek képzésében és fejlesztésében, amik a fehérvérsejtek egy nagyon fontos fajtái. A T sejtek védik meg a szervezetet az olyan, akárt halált is okozó kórokozóktól, mint a baktériumok, a vírusok és a gombák. A felnőttek többségénél a csecsemőmirigy összemegy és alulműködik ( a csecsemőknél még nagyobb méretű,és aktív, ezért hívják csecsemőmirigynek  – * a fordító.). A Taoista mesterek találtak egy módszert az aktiválására, és megerősítésére. Ezek a T sejtek tudják elpusztítani a behatoló vírusokat.
  • Legyél kint minél többet a napfényben, és lélegezz be minél több napfény részecskét, és töltsd fel velük a bio akkumulátorodat. 
  • Használj olyan immunerősítő szereket, mint a C vitamin, a D vitamin, és a különböző természetes gyógynövények.
  • Mindig maradj pozitív. A te döntésed, minden egyes nap, hogy pozitív vagy negatív érzelmeket erősítesz magadban. Jusson eszedbe, hogy az olyan pozitív érzelmek, mint a szeretet, a hála, az együttérzés, a boldogság erősítik az immunrendszeredet, javítják az egészségedet, és helyreállítják a DNS-edet. Viszont az olyan negatív érzelmek, mint a félelem, a gyűlölet, a harag és a düh gyengítik az ember védekező rendszerét, rombolják az egészségét és a DNS-ét. 
  •  Hozd létre egy belső iránytűt magadban. Fogalmazd meg, hogy emberi lényként mik a legfontosabb értékeid. Milyen érzelmi minőségeket szeretnél megtapasztalni életedben? Mindig jusson eszedbe, hogy a betegségek az energia működési zavarainak megnyilvánulásai. Ha tele van gondokkal az elméd, és keserűséggel a szíved, az a fizikai testedet is megbetegíti. Ezért foglalkozik Mantak Chia mester olyan sokat a negatív érzelmek méregtelenítésével, és az energia mezőnk tisztán tartásával. A te felelősséged, hogy milyen érzelmeket erősítesz magadban. 

Ha úgy érzed, hogy elhatalmasodott rajtad a félelem, azonnal foglalkozni kell vele, meg kell változtatnod a hozzáállásodat,  mielőtt a negatív érzelmek legyengítik az immunrendszeredet. Mantak Chia számtalan erőteljes Csikung gyakorlatot tanít, amelyek segítségével kézben tudod tartani életed ezen fontos részének irányítását. 

2020 tavaszán Budapesten és több vidéki nagyvárosban is lesznek TAO Csikung Alaptanfolyamok, melyekről bővebben itt tudsz olvasni: www.taocsikung.hu/alaptanfolyam

Addig is vedd észre az élet apró örömeit, és ezek az örömök megerősítenek téged. Megtöltik a szívedet boldogsággal, együttérzéssel, hálával és elégedettséggel. Ezek a legjobb érzelmek a DNS megerősítésére, hogy a legjobb formádat tudd hozni ebben az időszakban. 

A cikk forrása : Adam Gökmen – Universal Healing TAO Australia