Jutta borito 2021

Jutta Kellenberger

Jutta Kellenberger a Mantak Chia mester féle “Egyetemes Gyógyító TAO” rendszer egyik legrégebbi női vezető oktatója.

Óriási tapasztalattal és tudással rendelkezik. Több mint 30 éve a mester tanítványa, és közel ennyi ideje már oktatja is ezeket az ősi Taoista gyakorlatokat. 

Már az 1990-es évek elején kiköltözött a TAO Gardenbe, Thaiföldre, a rendszer központjába, és azóta is ott tevékenykedik, segíti Mantak Chia mestert az oktatásban, és a rendszer irányításában.

Részletek az előadóról: KATTINTS IDE

Az esemény részletei

Jutta Kellenberger ezúttal egy 4 napos szemináriumot tart Budapesten.

Az első két napon megismerkedhetünk Mantak Chia mester “Egyetemes Gyógyító TAO” rendszerének alapjaival, a ” Belső Alkímia Csikung”  legfontosabb gyakorlataival, ami magába foglalja a “Kranioszakrális Csikung” ,  a ” Bölcsesség Csikung” , az ” 5 Elemes Csikung” és az “Őssejt Csikung gyakorlait. 

A tanfolyam címe Belső Alkímia Csikung” Alaptanfolyam 

A második két napos tanfolyamon napon pedig a rendszer legnépszerűbb tananyaga, a “Gyógyító Szerelem” lesz a téma, férfiak és hölgyek számára! A tanfolyam 18 éven felülieknek, bármely életkorban ajánlott, függetlenül attól ,hogy párkapcsolatban, vagy egyedül élsz. A szexuális energiákkal végzett gyakorlatok segítenek az általános egészség javításában. 

A tanfolyam címe : „Gyógyító Szerelem – a szeretetteljes energia, ami gyógyít!  ” 

Lehetőség van a 4 napos  “Teljes Csomag”-ot is választani, amellyel kedvezményes áron tudsz részt venni a 4 napos tanfolyamon, hogy maximálisan ki tudd használni, amit egy ilyen szintű, Budapestre ritkán érkező mester óriási tudása. és tapasztalata tud adni !


Az eseményig hátralévő idő: 

  • 00Nap
  • 00Óra
  • 00Perc
  • 00Másodperc

A 2020-as budapesti Jutta Kellenberger tanfolyam vidám csapata! 

Ha bármilyen kérdésed van az eseménnyel kapcsolatban, írj nekünk