Előadó : Jutta Kellenberger

1987-ben lettem Mantak Chia mester tanítványa, és azóta elköteleződtem az önfejlesztéshez, a Taoista energia gyakorlatok segítségével.

1990-ben oktató lettem,és elkezdtem tanítani az “Egyetemes Gyógyító TAO” rendszert Európában,aztán Thaiföldre költöztem,hogy ott éljek,dolgozzak,és tanítsak Mantak Chia Központjában, a TAO Garden-ben.

2001 óta Kiemelt Oktatóként tanítom a rendszer sok szintjét,és gyakorlatát, sokakat közülük a mai napig, úgy mint a Tai Chi, Chi Kung, Gyógyító Szerelem, Fúzió , Kozmikus Gyógyulás és a Chi Nei Tsang. 2010 óta ,mint a Chi Nei Tsang masszázs rendszerének Globális Vezetőjeként is tevékenykedem, irányítom és vezetem hogy hogyan oktatják és gyakorolják ezt a hasi masszázst a világon.

A tanítás az igazi szenvedélyem,és inspirálni másokat ,hogy próbálják ki ezeket az ősi gyakorlatokat és éljék a TAO életstílust az igazi hivatásom.

Késztetést érzek,hogy tanítsam ezeket a gyakorlatokat szerte a világban, mert a TAO már megváltoztatta az egész életemet,azt hogy ki vagyok én most, és az egész szellemiségemet .

Vélemények korábbi tanfolyam résztvevőktől:

“Köszönöm szépen ezt az óriási tudást a nők egészségéről és szexualitásáról! Valami nagyon újat,és nagyon jót éreztem magamban!”

Yika, Ukrajna

“Jutta, köszönöm szépen,hogy Dublinba utaztál, hogy megoszd velünk az óriási tudásodat és a bölcsességedet a Taoban. Nagyon hálás vagyok ezért, és tudom, hogy a tréning összes résztvevője nagyon élvezte a tanításodat. Óriási ajándék vagy te a világnak!”

Juliana, Írország

“A Taoista női energia gyakorlatok segítettek sok sok felismerésben, amiket korábban már ösztönösen tudtam, de mégsem tudatosítottam magamban. Szégellem,hogy nem fogtam fel ezeket korábban, de örülök neki, hogy most már megtanultam ezeket.”

Sarah, USA

A 6 gyógyító hang gyakorlat (angol nyelven)