Előadó : Jutta Kellenberger

1987-ben lettem Mantak Chia mester tanítványa, és azóta elköteleződtem az önfejlesztéshez, a Taoista energia gyakorlatok segítségével.

1990-ben oktató lettem,és elkezdtem tanítani az “Egyetemes Gyógyító TAO” rendszert Európában,aztán Thaiföldre költöztem,hogy ott éljek,dolgozzak,és tanítsak Mantak Chia Központjában, a TAO Garden-ben.

2001 óta Kiemelt Oktatóként tanítom a rendszer sok szintjét,és gyakorlatát, sokakat közülük a mai napig, úgy mint a Tai Chi, Chi Kung, Gyógyító Szerelem, Fúzió , Kozmikus Gyógyulás és a Chi Nei Tsang. 2010 óta ,mint a Chi Nei Tsang masszázs rendszerének Globális Vezetőjeként is tevékenykedem, irányítom és vezetem hogy hogyan oktatják és gyakorolják ezt a hasi masszázst a világon.

A tanítás az igazi szenvedélyem,és inspirálni másokat ,hogy próbálják ki ezeket az ősi gyakorlatokat és éljék a TAO életstílust az igazi hivatásom.

Késztetést érzek,hogy tanítsam ezeket a gyakorlatokat szerte a világban, mert a TAO már megváltoztatta az egész életemet,azt hogy ki vagyok én most, és az egész szellemiségemet .

Vélemények korábbi tanfolyam résztvevőktől:

“Nagyon tetszett Jutta elōdasi módszere,közvetlensège,szerénysége a hatalmas tudása mellett.Azt sajnálom,hogy csak most ismertem meg ezt a módszert.Legközelebb ,ha ismét tart tanfolyamot biztos ott leszek!”

Mária , Békéscsaba

“Elsősorban Jutta kisugárzása, természetessége, személyisége hatott rám hatalmas pozitív erővel. Lendületet adott a további gyakorlásra. Mindhárom napon sokat tanultam, gyakoroltam. Szépen fel volt építve . A tolmácsolás is teljesen jó volt!”

Ildikó, Budapest 

“Csodálatos volt Jutta aurájában jelen lenni. Érezni azt a hatalmas szeretet és spirituális erőt, amivel körülvett és megajándékozott minket. Istenien tud tanítani. Hatalmas megtiszteltetés és öröm volt tanulni tőle ezen a 2 napon. (Nagyon sajnálom, hogy vége) A gyakorlatok abszolút érthetòek és otthoni gyakorlásra alkalmasak

Anikó, Zalaegerszeg

A 6 gyógyító hang gyakorlat (angol nyelven)